Filozofija

Kompetenca

Podjetje Kops se je v svoji 40 letni zgodovini pridobilo enormne kompetence na področju obdelave pločevine. Obvladamo tako materiale in proizvodne  procese kot tudi konstrukcijo delov. To znanje bomo uporabljali za iskanje optimalnih rešitev za naše kupce da bomo za naše stranke našli rešitev tudi najtežjih problemov in nalog.

Fleksibilnost

Z našim projektom vitke proizvodnje in konstantnih izboljšav želimo doseči maksimalno stopnjo fleksibilnost, ki nam bo omogočila najkrajše odzivne čase in kvalitetno servisiranje naših strank.

Kvaliteta

S kontrolo kvalitete na izvoru želimo odpraviti vse reklamacijske zahtevke za naše izdelke. Kvaliteta izdelka bo prilagojena željam stranke, tako, da bomo dobili optimalno razmerje med kvaliteto in ceno in s tem najboljšo in najcenejšo rešitev za našo stranko.

Vodila delovanja

V podjetju KOPS PRO d.o.o. izdelujemo in prodajamo kovinska ohišja in opremo po naročilu kupcev. Naša konkurenčna prednost je v hitrem obvladovanju posameznih proizvodov in malih serij, tako pri načrtovanju kot proizvodnji.

Prizadevamo si, da proizvodi po kakovosti in tehničnih rešitvah presegajo pričakovanja kupcev, s katerimi gradimo partnerski odnos.

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo ter jo tako zagotavljamo na vseh področjih poslovanja z usmerjenostjo k preprečevanju napak.

Vsi zaposleni se zavezujemo, da so naši proizvodi in delovanje v skladu z zahtevami odjemalcev in v skladu z zakonskimi predpisi ter internimi zahtevami organizacije.

Hkrati si prizadevamo za stalno izboljševanje kakovosti in zmanjševanje in preprečevanje onesnaževanja okolja s čimer skušamo čim bolj zadovoljiti odjemalce in zainteresirano javnost.

Sodelujemo z dobavitelji, ki so sposobni zagotavljati zahtevano kakovost nabavnih proizvodov, imajo ustrezen odnos do okolja in z njimi gradimo partnerski odnos.

Naš kapital so motivirani, sposobni in zadovoljni zaposleni z visoko pripadnostjo podjetju.

Z varovanjem okolja ter aktivnim sodelovanjem in vključevanjem v dogajanja v širšem okolju prispevamo k dvigu življenjskega standarda in kulture bivanja.

Z doseženimi poslovnimi rezultati uresničujemo pričakovanja lastnikov in zagotavljamo nemoten razvoj podjetja.

Direktor je imenoval vodjo komerciale (g. Lado Virant) za predstavnika vodstva za sistem vodenja, ki je neodvisen od organizacijskih enot in procesov ter ima pooblastila in odgovornosti za vzdrževanje izpolnjevanja zahtev standarda ISO 9001:2008.