Naše prednosti

Kops pro d.o.o. je izkušen sistemski dobavitelj pločevinastih izdelkov. Z rešitvami na področju pločevinastih izdelkov izdelanimi po meri kupca, modernim strojnim parkom in visoko kvalificiranimi sodelavci lahko kvalitetno zadovoljimo vse vaše potrebe po pločevinastih izdelkih.

Naše podjetje ima 40 letno tradicijo in več kot 60 sodelavcev ter moderni strojni park, ki se razteza na 4.500 m2 proizvodnih in skladiščnih prostorov.

Naši kupci nas imajo za zanesljivega ter kvalitativno ugodnega partnerja, ki jim je v stanju ponuditi dobre rešitve na področju pločevinastih izdelkov.

Podjetje je leta 2010 stopilo na dolgo pot vitke proizvodnje in naš proizvodni proces se stalno izboljšuje. V stanju smo hitro menjati naša orodja, kar nam omogoča gospodarno proizvajati v malih serijah in imeti dober pretok materiala. Za vas pa to pomeni kratke čase izdelave in točne dobave.

Naša proizvodnja je organizirana v celicah, ki so samozadostne v vseh funkcijah razen za razrez in prašno lakiranje. Vsaka celica ima od 5 do 8 ljudi, ki se sami organizirajo. Kratkoročno planiranje do dveh tednov se odvija v sami celici.

To nam je omogočilo znižanje kompleksnosti organizacije proizvodnje in močno povečalo točnost dobav.

Konstruiramo na petih CAD 3D postajah, kar nam z našimi izkušnjami omogoča hitro servisiranje naših kupcev in uresničevanje njihovih želja.